Ikke Glem Å Leve

Å leve her og nå er det viktigste valget vi kan ta for oss selv. Dette er ikke en klisje, vi glemmer alt for lett å legge merke til alt som skjer i nuet, vi glemmer å være til stede i vårt eget liv. Enten tankene våre er i et prosjekt i framtiden som skal arrangeres, kanskje i en frykt for noe som kan komme til å skje eller i en sorg fra fortiden som skal bearbeides, alt dette tar oss vekk fra selve livet som skjer her og nå. – Og kanskje en dag, om en stund da det allerede er for sent, oppdager vi plutselig at vi ser oss tilbake på et liv som vi rett og slett har glemt å leve…

Det viktigste vi kan gjøre her i livet er å være til stede for oss selv, i nuet, først da vil vi også kunne være tilstede for andre. Bruk sansene og registrer lydene rundt deg, se på alt det vakre, møt mennesker med et smil og føl smilet de gir deg tilbake, hvor godt det gjør i hjertet. Knytt kjærlighets bånd med fjern og nær. Føl essesnsen av liv hver gang du trekker inn et nytt åndedrag, føl at du lever i dag, ikke bare i alle planene du har lagt for en tid som du ikke engang vet om vil komme. Den eneste sikre tiden vi har er her og nå. Lev Vel…..

GC Himani

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s